Sense títol

 

Les cases de l'Onyar

Dissabte passat, vam anar a Girona per una trobada d'urban sketchers. Els organitzadors van fer una gran feina, perquè la trobada va ser perfecta. El dia va ser fantàstic, amb bon temps, la gent molt maca i una bella ciutat que ens esperava.
Aquesta ciutat té molts racons emblemàtics, i un d'ells és "Les cases de l'Onyar". Vam passar el matí dibuixant aquestes fabuloses cases. És increïble la quantitat de detalls que veiem quan dibuixem, i que passen desapercebuts quan simplement guaitem quelcom.
Al migdia, vam descansar una mica del sol mentre menjàvem unes hamburgueses i patates braves, tot amb una bona cervesa i amb una espectacular vista de les escales de la catedral. Més tard, vam anar a fer un tomb per la ciutat, vam dibuixar una mica més i finalment, vam anar a l'estació per agafar el tren de tornada a Barcelona.
Vam gaudir molt de la jornada, vam acabar molt cansats, però tot plegat, va valer la pena.

 --

El sábado pasado, fuimos a Girona para un encuentro de Sketchers. Los organizadores hicieron un gran trabajo, porque la reunión fue perfecta. El día fue fantástico, con buen tiempo, gente muy agradable y una hermosa ciudad esperándonos.
Esta ciudad tiene muchos rincones emblemáticos, y uno de ellos es "Les Cases de l'Onyar". Pasamos la mañana dibujando estas fabulosas casas. Es increíble la cantidad de detalles que vemos cuando dibujamos, y que pasan desapercibidos cuando simplemente miramos.
Al mediodía, descansamos un poco del sol mientras comíamos unas hamburguesas y patatas bravas, todo ello con una buena cerveza y con una vista espectacular de las escaleras de la catedral. Más tarde, salimos a caminar por la ciudad, dibujamos un poco más y finalmente volvimos a la estación para coger el tren de vuelta a casa.
Nos lo pasamos muy bien, acabamos muy cansados, pero valió la pena.

--

Last Saturday, we were in Girona for a USK meeting. Great job to the organizers of the meet, because it was perfect. The day was great, with good weather and a beautiful city waiting for us.

This city has a lot of emblematic spots, and one of them is "Les cases de l'Onyar". Onyar is the river that passes through Girona, and there are plenty of colorful houses on its banks. We spent the morning drawing these fabulous houses.

It is incredible the amount of details you see when you are drawing that you don't usually see.

During lunch, we rested a bit in the sun as we ate a burgers and "patatas bravas" with beer, which were delicious. Later, we went sightseeing in the city and drew a little more, and finally, went to the station to take the train back to Barcelona.

This was a great journey, but we were very tired at the end.

 

#sketchers #girona #uskcat2022 #uskgirona #uskcatalunya

 


 

G
M
T
Y
Text-to-speech function is limited to 200 characters

Publica un comentari a l'entrada

Més recent Anterior