Com afegir un ebook des de ebiblio al teu e-reader.
A part de fer il·lustracions, també m'agrada, entre altres coses llegir, tant llibres com ebooks. Si vols passar un ebook de la biblioteca digital al teu dispositiu i no te'n surts, prova de seguir aquesta guia on explicaré com fer-lo, pas a pas.

D'entrada necessites un ordinador i un lector d'ebooks. A l'hora de comprar un e-reader no està de més assegurar-se que funcionarà amb el servei d'ebiblio, però en principi ha de funcionar en tots, tret i això és important, dels Kindle d'Amazon.

1) Cerques i instal·les l'Adobe Digital Editions (ADE) al teu ordinador (només cal fer-lo una vegada). Si encara no el tens, et fas un compte a Adobe. La primera vegada que entres al ADE, hauràs d'autenticar el teu ordenador anant al menú ajuda i seleccionant "autoritza l'equip". 

2) Cerques la web de https://biblioteca.ebiblio.cat, i entres les teves credencials. Són les mateixes que per entrar a Aladí (el catàleg de XBM).
 
3) Tries el teu llibre i l'agafes en préstec.
 
4) Has de baixar la còpia per Adobe Digital Editions.5) Vas a la carpeta on t'has baixat l'arxiu i amb el botó dret del ratolí, tries obrir amb Adobe Digital Editions.

6) S'obrirà el programa d'Adobe i es començarà a carregar el llibre. Tornes a la biblioteca de l'ADE on veuràs tots els ebooks que tens.

7) Connectes el teu e-reader a l'ordinador mitjançant un cable USB.

8) Et poses d'amunt el llibre que vols enviar a l'e-reader i amb el botó dret, tries copiar en el teu dispositiu.
I amb això ja tindries el teu ebook a dins del teu dispositiu e-reader. Si tot ha anat bé, enhorabona, però també pot passar que tinguis algun entrebanc. En aquest cas, continua llegint.

Alguns problemes que et pots trobar:
"E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED" : Al moment de descarreguar-te l'ebook, l'has de carregar a l'ADE. Si trigues massa, l'arxiu queda bloquetjat, mostrant en l'error "temps expirat". Torna a provar-lo.
"E_LIC_LICENSE_SIGN_ERROR" : Això apareix si l'arxiu encriptat descarregat està defectuós. Si l'error persisteix, s'ha de contactar amb Odilo Support (d'ADOBE DIGITAL EDITIONS), indicant el títol i ISBN.
 
En cas que aparegui un error diferent en el procés, consulta aquesta llista. Si no trobes solució, sempre pots demanar ajuda a la comunitat
Amb tot això, espero haver-te ajudat a carregar els ebooks al teu e-reader. 

#ebiblio #ADE #ebooks
 
Tornar a la pàgina d'inici.


Publica un comentari a l'entrada

Més recent Anterior