Els ovnis ja no surten a les fotos :(


 

És curiós, sembla que quan els alienígenes pul·lulaven al voltant nostre, pràcticament ningú portava càmeres de fotos. En canvi, ara que tothom en porta una al mòbil, no apareixen per enlloc.

Fins ara, no hi ha evidències irrefutables que suggereixin que els alienígenes hagin visitat la Terra en cap moment de la història. No hi ha cap monòlit a l'estil de 2001, una Odissea de l'Espai, ni res semblant. Els científics han cercat vida extraterrestre durant dècades, però fins ara no s'ha trobat cap evidència concloent. També han utilitzat diversos mètodes per buscar senyals de vida en altres planetes, però fins ara, no han trobat res. Que no se'ls veu per enlloc. A veure si simplement és que no existeixen...

Parlant de debò, perquè no pot haver-hi vida més enllà de la Terra. Tenim una imatge idealitzada, però no té per què ser així. Igual, només existeix a escala microscòpica i poca cosa més. Pot ser, s'han desenvolupat, però no pas fins a un nivell on puguin enviar senyals, o no coincidim en el mateix temps, o estan en una galàxia molt llunyana, potser no volen deixar-se veure, o simplement, ens vigilen i prou.

Mira per on, parlant de telèfons i àliens, me n'he recordat d'ET.

G
M
T
Y
Text-to-speech function is limited to 200 characters

Publica un comentari a l'entrada

Més recent Anterior