Els aliens i les càmeres de fer fotos.

 

És curiós, sembla que els alienígenes van vindre quan pràcticament ningú portava càmeres. En canvi, ara que tothom en porta una al mòbil, no apareixen per enlloc. No hi han fotos.

Igualment, no hi ha cap evidència científica que suggereixi que els alienígenes hagin visitat la Terra en cap moment de la història. No hi ha cap monòlit a l'estil de 2001, Una Odissea de l'Espai, ni res semblant. Els científics han cercat vida extraterrestre durant dècades, però fins ara no s'ha trobat cap evidència concloent. Els astrònoms han utilitzat diversos mètodes per buscar senyals de vida en altres planetes, però fins ara, no han trobat res. A veure si simplement és que no existeixen...

Parlant de debò, sí que crec que pugui haver-hi vida més enllà de la Terra. Tenim una imatge idealitzada, però no té per què ser així. Igual, només existeix a escala microscòpica i poca cosa més. Pot ser, s'han desenvolupat, però no pas fins a un nivell on puguin enviar senyals, o no coincidim en el mateix temps, o estan en una galàxia molt llunyana, pot ser no volen deixar-se veure, o simplement, ens vigilen i prou.

Mira per on, parlant de telèfons i àliens, me n'he recordat d'ET.

Publica un comentari a l'entrada

Més recent Anterior